Испания победи с минималното 1:0 Албания в последен мач за двата

...
Испания победи с минималното 1:0 Албания в последен мач за двата
Коментари Харесай

Ла Фурия с 1:0 срещу Албания, печели групата със суха врата

Испания победи с минималното 1:0 Албания   в финален мач за двата тима от група „ B “ на UEFA EURO 2024 и завоюва първото място в групата.

Втора е Италия след неповторимо тъждество, което Скуадрата направи на Хърватия в последната 8-ма минута на добавеното време, откакто губеха с 1:0 с гол на Модрич.

Испания бе с много аварийни футболисти на терена, като това си пролича, само че през първото полувреме Ла Фурия не остави никакъв късмет на противника и тотално доминираше.

Албания се засилва през втората част и имаше няколко благоприятни условия, само че не съумя да осъществя.

По този метод Испания приключи преди всичко с девет точки в групата, като даже не позволи попадение в личната врата.

Албания финишира на четвъртото място с един пункт на сметката си и отпада от UEFA EURO 2024.

В 13-а минута Дани Олмо видя празното пространство и пусна пас по конец към Феран Торес, който се измъкна от засадата и остана очи в очи с вратаря на Албания, като го преодолея с акуратен удар по тревата, който се отби от десния непряк дирек и влетя във вратата – 1:0 за Испания.

В 13-а минута на паралелния мач от групата Испания – Албания, Дани Олмо видя празното пространство и пусна пас по конец към Феран Торес, който се измъкна от засадата и остана очи в очи с вратаря на Албания.

За бикобореца беше детинска задача да прати топката по тревата в десния ъгъл на вратата на Албания. Кълбото даже удари гредата преди да опъне мрежата.

Така Албания и Хърватия се прибират вкъщи, а на осминафиталите от групата са предватиленто посочените за любимци – Испания и Италия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР